CustomBike Bad Salzuflen 2012

CUSTOMBIKE BAD SALZUFLEN 2012

Efter at have deltaget i stort set alle hjemlige motor-shows de sidste mange år, blev 2012 året hvor vi besluttede os for at deltage i den meget omtalte Custom Bike messe i Tyskland. Vores tårnhøje forventninger til udstillingen, faldt med et brag til jorden, da vi landede torsdag eftermiddag i Salzuflen, og fik henvist en plads, ikke i grundplan, men i første sals højde. Humøret steg dog hurtigt igen, da vi erfarede at der dog var en særdeles nyttig elevator, og efter at have sundet sig lidt over placeringen, blev vi enige om at det egentlig var en udmærket plads...der var i hvertfald god udsigt, fin gulvtæppe, god belysning og brugbare naboer...så klokken 22.00 havde vi ved fælles indsats, fået banket en tilfredsstillende stand op, og selvom dagen havde været lang og vi var trætte, følte vi os ovenpå i mere end en forstand.

Et sidste kig på opsætningen, og så var det afgang, ud for at finde vores hotel!

AOW-crew på Tysk!

Fredag morgen, og dørene er lige slået op. Udenfor stod folk i kø så langt øjet rækkede, hvilket indikerede at det her show, lå langt højere på størrelselsskalaen, end det vi var vant til. Vi havde placeret HC og Mette strategisk i døråbningen,

for at gøre folk opmærksomme på, at vi altså også var her!

Glade og forventningsfulde tyskere, væltede ind!

Her et overblik fra vores point-of-view, hvor vi stod og ventede spændt på om folk fandt op til os!

...og set nede fra, hvor publikum så småt begyndte at nærme sig.

Pludselige væltede det ind, og alle spekulationer om dårlig placering med få tilskuere til følge, forsvandt fuldstændigt.

HC og Mette havde fundet vej tilbage til 1. sal, og var en direkte årsag til at vores stand ikke var en mellemstation, men et stoppested!

Crowded house...og det var kendetegnede for resten af weekenden!

Kasper, som havde medbragt et fint display med sine "clean handlebars", fik travlt med at forklare sig internationalt.

...og når man ikke kan sproget, så må man jo improvisere!!

Heldigvis havde vi Payman til at tage de værste verbale tyske tæsk, hvilket han mestrede til UG...om det så lige er tilfældet her, skal vi lade være usagt!

Selvfølgelig blev vi nødt til at starte Ferrarien i ny og næ...og selvfølgelig fik vi skæld ud hver gang.

Efter en forrygende fredag, og en tiltrængt nattesøvn, var vi atter klar til kamp lørdag morgen!

Billedet viste sig hurtigt at være det samme...masser af interesse, spørgsmål, fotograferen...men trods travlheden blev der alligevel tid til lidt teknisk information ind i mellem.

Sædvanen tro, havde Jan O. medbragt sit fotostudio, som blev flittigt brugt...her med vores nye ven Dirch, som vi hang på resten af lørdagen!

Engelsk hjul, på dansk, i Tyskland.

Hvor vi troede at søndag godt kunne gå hen og blive en slap-af dag, tog vi fuldstændig fejl. Det var hektisk fra første minut!

Som nævnt, var pladsen alligevel ikke helt tosset!!!

Mennesker über alles...interessen for custom bikes i Tyskland er enorm.

Trods skældud og personlig mandsopdækning, må vi alligevel have gjort et indtryk på arrangørerne, som spurgte om vi ville deltage i et interview til tysk TV...og gratis reklame siger man jo ikke nej tak til...så på famlende preussisk blev der forklaret hvad Art On Wheels formår!

Ingen tvivl om at vi fik sat et stort aftryk syd for grænsen...på godt og ondt!!

En helt igennem fantastisk weekend lakkede mod enden, og det kunne mærkes at man havde "været på" i næsten fire døgn i træk.

Tilbage var nedpakningen og den lange tur hjem, som gik over al forventning, takket været et super AOW hold.

Jan O. var under hele weekenden i sit rette element...og her er et lille udpluk af det arbejde han fik udført, når han ikke spiste mini-bars....

Anne Marie og Stormtrooperen.

Mette og Sunrise.

Anne Marie og Ferrarien.

HC og Stormtrooperen.

Og hermed takker AOW pænt af for denne gang....for en herlig weekend med inputs og outputs, bizare oplevelser, inspiration og bike-building kunst fra øverste hylde, set fra kongebalkonen! Vi præsterede at blive...skældt ud, næsten sendt hjem, mandsopdækket, filmet og klappet på skuldrene...og vigtigst af alt, inviteret til næste års show!!!

ART ON WHEELS

Ulkærvej 20

7100 Vejle

Tlf: +45 23958828